Adwords kosten

Adwords kosten

Waar denkt je aan bij adwords? Wellicht allereerst aan de kosten zijn. Echter, die zijn te overzien, dat kunnen wij nu al verzekeren. Adwords is de marketing van de hedendaagse maatschappij en de toekomst. Nog nooit van Adwords gehoord of slechts zijdelings? Dan leggen wij het graag aan je uit. Adwords zijn een samentrekking van de woorden: ‘advertisement’, adverteren dus en ‘words’. Het gaat inderdaad om adverteren, ook om online marketing, die heel ver gaat, namelijk via google, de grootste zoekmachine. Daarom is tvvonline.com is de juiste partij om je hierbij te helpen.

Adverteren bij Google, op zoekwoorden, dat is het principe van adwords. De woorden worden ook wel ‘keywords’ genoemd. Geїnteresseerden kunnen op de knop klikken, met het woord, daarna belanden ze op uw website of beter nog, uw webwinkel. Je zult wel honderden bezoekers krijgen, misschien zelfs duizenden of nog veel meer, bij tvvonline.com weten we precies hoe het werkt.

In principe betaal je alleen als mensen klikken op het woord. Hoeveel, dat wordt mede bepaald door het woord zelf, echt waar. Gaat het om ‘dure’ woorden zoals hypotheek of verzekering, dan kost elke klik €15,-. Goedkopere woorden kunnen gaan over kleding, meubilair, catering, dan gaat het om een bedrag tussend e €5,- en de €10,- per klik. Wellicht zijn bepaalde woorden nog goedkoper, dit wordt zorgvuldig nagegaan.

Maar vrees niet voor hoog oplopende kosten. Je kunt namelijk een maximaal dagbudget instellen, zodat de kosten overzichtelijk blijven. Bovendien blijven de resultaten ook zichtbaar. Indien er een (forse) toename is van bezoekers maar ook van klanten, dan kun je er uiteraard voor kiezen om hogere dagbudgetten te besteden.

Uitbesteden kan uiteraard ook, vanaf €275,- per maand, dit kan oplopen tot enkele duizenden euro’s. Maar nogmaals, het kan de investering meer dan waard zijn. Dan heb je een professional tot je  beschikking, van tvvonline.com . Die weet precies welke woorden hoeveel kosten en tevens wat de uiteindelijke kosten zijn. Zo blijft alles overzichtelijk.

De specialist vantvvonline.com  kan helpen om een lijst met zoekwoorden op te stellen, zodat het nog gemakkelijker wordt om je website of –shop te vinden. Ga voor de Adwords en haal het beste uit deze mogelijkheden. In eerste instantie zo voordelig mogelijk uiteraard, maar wellicht kunt je later uw vleugels nog verder spreiden.

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1