Facebook marketing voor tandartsen

Marketing is al heel lang van invloed, wat het medium ook is geweest. Marketing is voor elk bedrijf of elke dienst een essentiële noodzaak. Sinds de opkomst van moderne technologieën zijn er talloze manieren geweest om elk product te adverteren en op de markt te brengen. In deze blog willen we het specifiek over Facebook hebben. Met miljoenen gebruikers geeft het ook de mogelijkheid om met één druk op de knop, miljoenen mensen te bereiken. Als we Facebook dieper bekijken, zijn er onbeperkte voordelen van het adverteren van fysiotherapiediensten daar.

 

Iedereen zit op Facebook:

Ja! Letterlijk iedereen; van jongeren tot volwassenen tot ouderen, ze gebruiken allemaal Facebook. Dus ook je doelgroep! Zoveel mensen op Facebook betekent dat interactie met hen gemakkelijker is, live sessies en chats kunnen eenvoudig worden gedaan om hun vragen te beantwoorden, zelfs als ze duizenden kilometers verwijderd zijn. Op deze manier creëer je bekendheid van je praktijk en zal dit alleen maar toenemen.

 

Bij tandartszorg draait alles om verzorging:

Gebleken is dat video’s op Facebook meer bekeken en gedeeld worden dan foto’s. Dus een videoclip van 2 minuten zou de kijker echt helpen de intensiteit van een probleem te begrijpen. “Hoe kan ik” -video’s kunnen ook aan de pagina worden toegevoegd als hulpmiddel bij het voorkomen van tandproblemen. Samen met deze korte videoclips kunnen ook worden toegevoegd van de patiënten die zijn behandeld of in behandeling zijn en de mensen laten zien over het proces of de succesvolle behandeling die is uitgevoerd. Hiermee creëer je vertrouwen bij de kijkers.

 

Goedkope advertentie:

Facebook brengt een klein bedrag in rekening en adverteert jouw bedrijf op elke mogelijke plaats op het platform. Het is een goedkope bron om met één klik op de knop iets aan zoveel mensen over de hele wereld over te brengen. Een ander voordeel is dat de adverteerder zelf het geslacht, de leeftijd, religie, etniciteit enz. kan selecteren, waardoor je advertentie alleen aan je doelgroep wordt getoond.

 

Voor de marketing van de diensten van je praktijk is Facebook een zeer voordelig platform omdat het op veel mensen is gericht, het goedkoper is en je doelgericht kan adverteren. Wil je hier mee over weten, neem dan contact met ons op.

 

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1