Social media Amsterdam

Social media Amsterdam

In Amsterdam weten we overal alles van. Sterker nog, de hoofdstad is geheel autonoom en heeft voor iedereen van alles te bieden. Deze bruisende stad waar van alles en nog wat gebeurd, heeft natuurlijk een druk netwerk online, ook als het gaat om de social media. Menig webshop, bedrijf met website maakt gebruik van online marketing, uiteraard volledig eigentijds.

Amsterdam is een stad waar iedereen zicht thuis kan voelen. Niet voor niets heeft menig bedrijf zich in en om de stad gevestigd. Kleine en grote bedrijven in alle mogelijke branches. Gelukkig voelen wij ons niet te goed om de grote en kleine bedrijven, de exclusieve of de gewonere bedrijven allemaal te helpen met het beste van de sociale media.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvonline.com
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier
5 dagen per week via de chat rechtsonder
Of vraag een gratis website scan hier aan >>

Bedrijf en klant met elkaar in contact te brengen, dat is waar het om gaat. Of het nu om particuliere klanten gaat of om andere bedrijven, er komt absoluut connectie, daar zorgen wij voor. Door dit op de juiste manier te doen, hiervoor is een duidelijk plan voor nodig, het begint met de analyse. De analyse van het bedrijf, het product en de doelgroep. Doelgroepen zijn nu eenmaal verschillend. Een zaak met kinderkleding heeft een andere doelgroep dan een tuincentrum en een c.d. winkel met popmuziek heeft een andere klandizie dan een boekenwinkel. Wij kijken ook naar het zoekgedrag van deze groep, op welke woorden ze zoeken en uiteraard welke social media zijn gebruiken. Bovendien welke vragen en behoeften ze hebben en er zo op in te spelen, dat men al gevonden heeft wat men zoekt, zonder eigenlijk al te zoeken. De klant zelfs voor zijn met een speciale behoefte of wens.

De jeugd maakt vaak gebruik van Instagram, de groep tussen de 30-50 meestal facebook en gaat het om zakelijke aspecten, dan is linkedin heel populair. Zo krijgt elk bedrijf meer naamsbekendheid, daar begint het mee. Verder klikken de klanten door naar de desbetreffende website of –shop gaan ze hopelijk bestellen of reserveren, wat van toepassing is. Het optimaliseren, daar gaat het om. Laat het met een gerust hart aan ons over, voor korte of lange periode en wellicht kunt u dan zelf verder gaan.

Wij kennen de regels voor marketing op social media. Wij kennen het zoekgedrag van jouw doelgroep(en). Wij weten hoe iets in tekst en beeld of zelfs met video’s moet worden overgebracht, maar ook het technische aspect zoals het doorklikken naar de website.
De website moet uiteraard ook geoptimaliseerd zijn, aantrekkelijk en ook snel werkend. Als hierbij nog punten op de i moeten worden gezet, doen wij dat eveneens. Met al onze ervaring en deskundigheid zorgen wij daar ook voor.

Ontdek daarom snel wat wij voor u kunnen betekenen voor de service die Amsterdam waard is. Vraag een offerte aan en wij garanderen dat er geen achteraf bijkomende kosten zijn.

Meer over social media

 

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1