SEO voor tandartsen

Zoekmachineoptimalisatie leidt tot organisch verkeer naar jouw website. Mensen zoeken zoveel dingen op Google en andere zoekmachines, dus ons doel is om jouw website zo te rangschikken dat wanneer mensen zoeken naar Tandarts, Google jouw website bovenaan laat zien.

 

Betaalde zoekmachines:

Je kunt Google betalen om jouw website bovenaan weer te geven wanneer er gezocht wordt op een trefwoord dat relevant is voor tandartsen. Maar er is vastgesteld dat slechts 2,8% van de 100 mensen op deze betaalde resultaten klikt. Anderen bekijken de onbetaalde resultaten. Als de juiste en organische SEO is gedaan, zal je zien hoe goed het je binnen enkele maanden zal doen.

 

Een “MUST”:

  • Maak geen website om zoekmachines te vermaken, je bent een tandarts en je moet inhoud maken die nuttig is voor patiënten, dus je maakt pagina’s en inhoud voor patiënten.
  • Probeer de beste ideeën te krijgen die jouw concurrenten nog nooit eerder hebben besproken. Bij tandartsen gaat het erom iets te creëren waar mensen uiteindelijk baat bij hebben.
  • Jouw website moet op elk mogelijk apparaat goed te lezen zijn, want wanneer een website binnen enkele seconden wordt geladen, blijven mensen er lang op zitten.
  • Metabeschrijving is een ander aspect; je moet daarin trefwoorden en zinnen gebruiken en in de hoofdinhoud, in koppen en in de tot slot. (metabeschrijving zijn die drie vier regels die we zien als we iets zoeken en onder kopje krijgen we gegevens).

 

Wanneer jouw website door Google is gerangschikt, is het tijd om de positie van de SERP – pagina met zoekresultaten van zoekmachines te controleren. Dit belangrijk aangezien je zo in de top 10 resultaten zult verschijnen.

 

Houd altijd in gedachten; blijf altijd aan je SEO ook wanneer je website een goede ranking heeft. Je website zal nergens te zien zijn als een concurrent komt en beter presteert dan jij. SEO is een essentieel onderdeel geworden van elk type marketing. Wilt je er zeker van zijn dat jouw website ook verschijnt in de zoekresultaten, neem dan contact met ons op om te bekijken hoe we dit voor jou kunnen verbeteren.

 

 

Client5
Client4
Client3
Client2
Client1